neljapäev, 19. august 2010

Martsipanikattega liblikatort

Tervitused Sireti perele :)

u. 1,2 -1,3 kg

Hele biskviitpõhi
Maasika toormoosi, kohupiima ja vahukoore täidis
Kate: martsipanimass, glasuuršokolaadist liblikad, riisivahvlist liblikad, tordikaunistused

4 kommentaari:

  1. A big HELLO from Italy and all good wishes! :)

    VastaKustuta
  2. wow, kohutavalt kena tort :D Kas need šokolaadiliblikad sulama ei lähe?

    VastaKustuta
  3. Ilusad tegemised jälle.Lisan su oma listile,et paremini su tegemistel silma peal hoida.

    VastaKustuta
  4. Kas martsipani alla võib kohupiima-vahukoore segu ka panna? Kas valmis kook, mis on kaetud martsipaniga võib hoida kasvõi mõned tunnid külmkapis ilma, et see sulama hakkaks?

    VastaKustuta